maandag 23 januari 2017

Van juf Marjan in een nieuw jasje gegoten.


Sinds februari 2016 ben ik begonnen met bloggen. Eerst probeer je eens wat uit, schrijft over van alles en nog wat en dan ontdek je dat bepaalde artikelen reacties opleveren en uiteindelijk wist ik wat ik met mijn blog wilde doen.

Van juf Marjan

Ik ging recensies schrijven van prenten- en kinderboeken, heb een facebookpagina, en een facebookgroep aangemaakt: Kinder- en jeugdboeken en kreeg er steeds meer plezier in.
Dit  allemaal via blogspot. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en zoveel leuke reacties zou krijgen. Als je zo een tijdje bezig bent ontdek je dat er toch wel wat beperkingen zijn als je met Blogspot werkt.
Na lang overwegen heb ik dus besloten mijn eigen domeinnaam aan te vragen en mijn blog over te zetten naar Wordpress en zie hier het resultaat. Ik ben er best trots op al zeg ik het zelf.
Hier kun je mijn recensies vinden van prentenboeken, kinderboeken, jeugdboeken en young adults. Ook artikelen over lezen en begrijpend lezen.
Ik nodig je uit om eens rond te kijken op mijn blog. Bovenin ga je naar de verschillende categorie├źn, prentenboeken, kinderboeken, jeugdboeken, lezen en over mij
Reacties, tips en tops zijn welkom. Als je lid wordt van Kinder- en jeugdboeken via facebook blijf je altijd op de hoogte van nieuwe blogs die online komen.

Je kunt mijn blog voortaan vinden op:  https://vanjufmarjan.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten