dinsdag 10 januari 2017

Themaboeken: Voetbal

Ook hier weer een aantal boeken, ditmaal over het thema voetbal. Ik weet dat er echt heel veel boeken over voetbal zijn. Heb je een suggestie voor een boek dat hier echt bijhoort, laat het me vooral weten.
De mooiste voetbaltrucjes

Weetjes over bekende voetballers/sters en zij laten je ook handige voetbaltrucjes zien. De trucjes worden stap voor stap uitgelegd.

De winnende uittrap 
Joep van Deudekom
Vanaf 9 jaar

Voetbalclub Hercules is op trainingsstage in Costa Rica. Maar alles loopt anders dan gedacht. Ze worden ontvoerd. Pieter bedenkt een ontsnappingsplan. Maar of dat lukt...?

Gescout! 
Fred Diks
Vanaf 9 jaar

Bij voetbalclub Stark wordt een talentendag georganiseerd. Koen droomt ervan om profvoetballer te worden. Gaat dit hem lukken?

Meidenboek over voetbal
Allyson Valentine Schrier
Vanaf 9 jaar

Handige weetjes en tips voor meiden die graag voetballen.

Cruijffie Jan Eilander
Vanaf 9 jaar

Johan Cruijff groeit op in Betondorp, vlak bij het Ajaxstadion. Daar kwam hij als kind vaak. Hij wilde niets anders dan een groot voetballer worden.

Voetballen als een prof : alles wat je moet weten om een supervoetballer te wordenVivian den Hollander,
Vanaf 8 jaar

Wat voor kleding draagt een voetballer? Wat is buitenspel? Lees wat een beginnende voetballer allemaal moet weten. Met tien verhalen over voetbalclub Blauw-Wit.

Felix de wervelwind
Joachim Masannek
Vanaf 9 jaar

De Wilde Voetbalbende daagt het jeugdteam van Ajax uit voor een wedstrijd. Bij Ajax speelt ook de nieuwe Braziliaanse klasgenoot van Felix, die nogal arrogant overkomt.

Gevecht om de Cup 
Gerard van Gemert
Vanaf 9 jaar

Stijn en zijn vriend Storm voetballen bij FC Rapitas. Ze proberen met hun ploeg regiokampioen te worden. De winnaar mag als toeschouwer naar een halve finale van de Champions League.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten